Author Topic: piedino imbottito  (Read 43 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline yaya2017

piedino imbottito
« on: October 13, 2017, 02:19:23 AM »
Dit verhaal werd geleverd aan abonnees van BI Intelligence "E-Commerce Briefing". Om meer te leren en te abonneren klikt u hier. Adidas zal op 19 oktober stadsspecifieke sneakers voor Londen Moncler Giacca Bambinimaken en Parijs in de volgende week, Bloomberg reports. De atletische kledingwinkelverkoper zal meer gelokaliseerde ontwerpen voor Los Angeles, New York, Tokio uitrolen. , en Shanghai in 2018. Adidas zal zijn Speedfactory gebruiken - zijn fabriek die robots gebruikt om sneakers te vervaardigen - om deze stadsspecifieke opties te cre?ren. Adidas 'Speedfactory kan een differentiator zijn voor het bedrijf, omdat het de markdowns kan verminderen, de verkoop versterken en voorkomen dat ontwerplekkages aan concurrenten zijn. De Speedfactory vermindert de tijd en het aantal sneakers die nodig zijn om een ??ontwerp te maken, waardoor Adidas meer sneakers tegen een volledige prijs kan verkopen. Typisch, retailers moeten het ontwerpproces ongeveer een jaar voor de productie starten, en de sneakers in batches van ongeveer 50.000 tot 100.000 paren maken. De Speedfactory maakt het echter  mogelijk dat Adidas de productietijd verkort van maanden tot dag en vermindert zijn partijen tot zo weinig als 500 paren. Dit helpt ervoor te zorgen dat Adidas de vraag accuraat kan voldoen, waardoor de overmatige voorraad wordt beperkt, die uiteindelijk zou worden gemarkeerd.  Om kleine batches schoenen te kunnen aanpassen, kan leiden tot meer verkoop. Om zijn stadsspecifieke ontwerpen te ontwikkelen, gebruikt Adidas gegevens van lokale klanten om te zien hoe ze hun schoenen gebruiken. Bijvoorbeeld, het regent in Londen vaak, en klanten gebruiken vaak hun sneakers om naar of van het werk te komen, zodat Adidas schoenen heeft gemaakt die reflecterend en waterdicht zijn dan zijn typische ontwerpen. Deze aanpassing zal waarschijnlijk de verkoop in deze steden stimuleren door te helpen het bedrijf te voldoen aan de specifieke behoeften van de klanten in elk gebied.

De Speedfactory Doudoune Moncler Pas Cher laat Adidas zelf in huis produceren, waardoor het minder waarschijnlijk is dat ontwerpen door concurrenten worden gezien. Dit zal vooral belangrijk zijn aangezien Adidas in sommige van zijn producten bijna NFC-chips plaatst, Doudoune Moncler Homme die het van plan is te gebruiken om gegevens over metrics zoals fit en prestatie te verzamelen. Aangezien het meer eigen gegevens verzamelt, is het van cruciaal belang dat het bedrijf haar ontwerpen intern houdt om een ??concurrentievoordeel te behouden voor zijn meest geavanceerde producten.
Automatie in de industrie wordt echter steeds vaker geworden, dus Adidas heeft misschien niet lang een rand. Nike werkt samen met een bedrijf dat statische elektriciteit gebruikt om schoenen te monteren en werkt bijvoorbeeld 20 keer sneller dan een montagewerker. Ondertussen hebben zowel New Balance and Under Armour gebruik gemaakt van 3D-afdrukken voor delen van de zolen in sneakers. Aangezien deze bedrijven vechten Moncler Vests Womens om te profiteren van automatiseringstechnologie, zal het waarschijnlijk opvallen in andere retail-segmenten, en uiteindelijk  algemeen worden in de industrie. Dit zou het landschap van de winkel kunnen veranderen, omdat de goedkeuring van automatisering kortere modecycli en meer aanpassing in kleding zou kunnen betekenen. Om elke ochtend verhalen zoals deze direct te ontvangen, meld je je aan voor de nieuwsbrief E-Commerce Briefing. Klik hier om meer te weten te komen over hoe je vandaag risicovrije toegang kunt krijgen. Adidas Speedfactory schoenen zijn iets wat je moet wennen. Ze gaan schoenen zijn die zijn gebouwd door robots, sportieve ontwerpen aangepast voor enkele van de grootste steden ter wereld.

De sportkleding- en accessoiresfabrikant Adidas heeft de nieuwe lopende schoenenreeks AM4 onthuld. Deze schoenen zijn vervaardigd in de Speedfactory in Ansbach op een volledig geautomatiseerde en gedigitaliseerde productielijn. Aangepaste sneakers www.alessiolaudando.it worden sneller dan ooit tevoren op de Speedfactory, een faciliteit gebouwd door het bedrijf Oechsler, vervaardigd. De eerste schoen in de AM4-serie is de "Adidas Made For London". Als veelzijdige hardloopschoenen worden de AM4-modellen verwacht dat ze ideaal zijn om in de stad te rijden met regelmatige ondergrondse ondergrond. De "Adidas Made For London" werd ontwikkeld met lopers uit Londen en is volledig afgestemd op het terrein in de Britse hoofdstad. De andere stedenmodellen zullen veel verschillen van AM4LDN. Tenslotte vereisen runners in regenachtig Londen verschillende dingen van hun schoenen dan runners in de aanzienlijk warmer stad Los Angeles, bijvoorbeeld. Adidas is van plan dat het AM4-project in de continue beta-modus staat. Atleten gegevens worden voortdurend gevoed in het productieproces. Consument feedback zal ook Moncler Gilet Femme in aanmerking worden genomen voor de verdere ontwikkeling van het product. Met de onthulling van de AM4 is de Speedfactory in Ansbach nu volledig operationeel. Een tweede faciliteit in Atlanta, USA, wordt binnenkort verwacht. Paul Gaudio, Adidas Global Creative Director, zegt: "De Speedfactory maakt het mogelijk voor ons om eenmalige producten te cre?ren op basis van de behoeften en wensen van de individuele atleten. "De AM4 vertegenwoordigt de toekomst van de fabricage, voegt Gaudio toe. Het gaat om hogere snelheid en precisie, evenals meer personalisatie. Met de hulp van de Speedfactory wil Adidas sneller reageren op trends en klantenbehoeften